Dorota Czerwińska![]() Wzory pism procesowych w sprawach karnych dla obrońców, pełnomocników i aplikantów
Wydawca:
Wolters Kluwer Polska
wysyłka: 48h
Publikacja zawiera ponad 90 wzorów pism procesowych w sprawach karnych najczęściej występujących w codziennej pracy adwokatów i radców prawnych, w tym m.in. wniosków, skarg, zażaleń, apelacji, kasacji, sprzeciwów, oświadczeń. Autorzy wskazu
28% rabatu
136,93 zł
189,00 zł
Dodaj
do koszyka ![]() System Prawa Karnego Procesowego Tom 8 części 3-4 Dowody
Autor:
Adamczyk Marcin
sędzia SO w Łodzi Michał Błoński
Cora Łukasz
Dominika Czerniak
Dorota Czerwińska
Anna Drozd
Gruszecka Dagmara
Janusz-Pohl Barbara
Jaworski Ryszard
Karlik Piotr
Kasprzak Jerzy
Monika Klejnowska
Koper Radosław
Monika i Artur Kowalczykowie
Kremens Karolina
Kurowski Michał
Kusak Martyna
Lach Arkadiusz
Nowicki Krzysztof
Paluszkiewicz Hanna
Rogalski Maciej
Sakowicz Andrzej
Widła Tadeusz
Paweł Wiliński (red. nauk.)
Krzysztof Woźniewski
Marcin Żak
Żbikowska Małgorzata
Zgryzek Kazimierz
Szumiło-Kulczycka Dobrosława
Wydawca:
Wolters Kluwer
wysyłka: 48h
Ósmy tom Systemu Prawa Karnego Procesowego został poświęcony zagadnieniom dowodowym, które w nauce procesu karnego zaliczane są nie tylko do najważniejszych, ale także skomplikowanych i kontrowersyjnych. Dość powiedzieć, że sporne są pojęci
28% rabatu
289,08 zł
399,00 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej
13% rabatu
50,89 zł
58,60 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich ro
13% rabatu
50,89 zł
58,60 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik hotelarstwa-kelner-kucharz
19% rabatu
14,52 zł
18,00 zł
niedostępny
![]()
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetyczne
15% rabatu
32,50 zł
38,25 zł
niedostępny
![]()
Podręcznik zawiera wiadomości z zakresu podstaw prowadzenia rachunkowości, wyjaśnia pojęcia środków gospodarczych, inwentaryzacji, operacji gospodarczych, ewidencji rachunkowej, rodzajów opodatkowania, sprawozdawczości, analizy finansowej o
15% rabatu
32,46 zł
38,22 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|