Dorota Czerwińska

Okładka książki Zasady żywienia Podręcznik Część 2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetyczne
19% rabatu
40,20
49,36 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zasady żywienia Podręcznik Część 1
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalneg
19% rabatu
40,20
49,36 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Podstawy żywienia człowieka FORMAT-AB
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik hotelarstwa-kelner-kucharz
20% rabatu
14,39
18,00 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA
Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA
Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetyczne
16% rabatu
32,11
38,25 zł
niedostępny
Okładka książki Agrobiznes. Podstawy rachunkowości WSiP
Podręcznik zawiera wiadomości z zakresu podstaw prowadzenia rachunkowości, wyjaśnia pojęcia środków gospodarczych, inwentaryzacji, operacji gospodarczych, ewidencji rachunkowej, rodzajów opodatkowania, sprawozdawczości, analizy finansowej o
16% rabatu
32,09
38,22 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj