Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA
Autor:
Dorota Czerwińska
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8375442663
EAN:
9788375442663
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
Technikum. Szkoła policealna
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
228
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
32,34 zł
Cena detaliczna:
38,25 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,31 zł
Opis produktu
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|