Okładka książki Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA

Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA

Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8375442663
EAN: 9788375442663
oprawa: oprawa broszurowa
podtytuł: Technikum. Szkoła policealna
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 228
rok wydania: 2010
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
15% rabatu
32,38 zł
Cena detaliczna: 
38,25 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,34

Opis produktu

Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj