Zasady żywienia Podręcznik Część 2
Autor:
Dorota Czerwińska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
978-32-02-15044-9
EAN:
9788302150449
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1
format:
17x24 cm
język:
polski
Numer dopuszczenia:
13/2015
liczba stron:
232
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
10% rabatu
54,84 zł
Cena detaliczna:
60,70 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,38 zł
Opis produktu
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywienia, wartości odżywczych produktów spożywczych, wpływów procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów spożywczych, przechowywania żywności i jego wpływu na wartość odżywczą, utrwalania żywności, wzbogacania żywności, żywności funkcjonalnej, wygodnej oraz dietetycznych środków spożywczych, organizmów genetycznie modyfikowanych, zasad znakowania żywności, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, planowania jadłospisów, zaleceń żywieniowych dla różnych grup ludności, podstaw żywienia dietetycznego, żywienia w zakładach gastronomicznych, zachowań żywieniowych i ich wpływu na zdrowie, alternatywnych sposobów odżywiania się, instytucji zajmujących się problematyką żywienia.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|