Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej
Autor:
Anthelme Brillat-Savarin
Wydawca:
PIW
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-64822-12-4
EAN:
9788364822124
oprawa:
Twarda
format:
12,5x20 cm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
16,50 zł
Cena detaliczna:
30,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,84 zł
Opis produktu
Anthelme Brillat-Savarin (1755 – 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz – mimo okresu niełaski – pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował Fizjologię smaku, która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej – dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|