Jackiewicz Barbara 
                        Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy 
                            
                                
                                    Autor:
                                    
                                                Jackiewicz Barbara
                                    
                                 
                                                            
                                    Wydawca:
                                    
                                                ODDK
                                    
                                 
                            wysyłka: niedostępny 
                        
                                Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które
                             
                        14% rabatu 
                            70,26 zł 
                            81,90 zł 
                        niedostępny 
                                                    
                            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,26 zł 
                     
                        Obowiązki i odpowiedzialność przedsiębiorcy sektora spożywczego 
                            
                                
                                    Autor:
                                    
                                                Jackiewicz Barbara
                                    
                                 
                                                            
                                    Wydawca:
                                    
                                                ODDK
                                    
                                 
                            wysyłka: niedostępny 
                        
                                Zapisy w prawie żywnościowym nie zawsze jednoznacznie i wprost formułują obowiązek, któremu musi sprostać przedsiębiorca. Jak bowiem rozumieć stosowane w rozporządzeniach zwroty typu: „tam gdzie to konieczne, tam gdzie to niezbędne, tam gdz
                             
                        14% rabatu 
                            54,05 zł 
                            63,00 zł 
                        niedostępny 
                                                    
                            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,05 zł 
                     
                        Dokumentacja sanitarna w transporcie środków spożywczych z komentarzem 
                            
                                
                                    Autor:
                                    
                                                Jackiewicz Barbara
                                    
                                 
                                                            
                                    Wydawca:
                                    
                                                ODDK
                                    
                                 
                            wysyłka: niedostępny 
                        
                                Zgodnie z obowiązującymi przepisami UE przedsiębiorstwo prowadzące działalność w zakresie m.in. dystrybucji żywności jest przedsiębiorstwem spożywczym (zakładem), a każdy taki zakład ma obowiązek prowadzenia swojej działalności zgodnie z za
                             
                        14% rabatu 
                            22,52 zł 
                            26,25 zł 
                        niedostępny 
                                                    
                            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,52 zł 
                     
                        Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia 
                            
                                
                                    Autor:
                                    
                                                Jackiewicz Barbara
                                    
                                 
                                                            
                                    Wydawca:
                                    
                                                ODDK
                                    
                                 
                            wysyłka: niedostępny 
                        
                                Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z 
                             
                        14% rabatu 
                            70,26 zł 
                            81,90 zł 
                        niedostępny 
                                                    
                            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,26 zł 
                     
                        Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) 
                            
                                
                                    Autor:
                                    
                                                Jackiewicz Barbara
                                    
                                 
                                                            
                                    Wydawca:
                                    
                                                ODDK
                                    
                                 
                            wysyłka: niedostępny 
                        
                                Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2010 r. Nr 136
                             
                        14% rabatu 
                            67,56 zł 
                            78,80 zł 
                        niedostępny 
                                                    
                            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 67,56 zł 
                    
                Liczba wyświetlanych pozycji: 
             
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
                    
                         |