Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia
                            Autor:
                            
                                        Jackiewicz Barbara
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    ODDK
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
9788378041191                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788378041191                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                        
                            format:
                            
21.0x30.0cm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
88                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2013                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            14% rabatu 
                70,26 zł
                    Cena detaliczna:  
                        81,90 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,26 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP.
Autorka – specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |