Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy
Autor:
Jackiewicz Barbara
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8374260041
EAN:
9788374260046
oprawa:
Miękka
format:
20.5x29.0cm
język:
polski
liczba stron:
72
rok wydania:
2004
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
70,15 zł
Cena detaliczna:
81,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,98 zł
Opis produktu
Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.
Autorka – specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej – w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|