Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy
                            Autor:
                            
                                        Jackiewicz Barbara
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    ODDK
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
8374260041                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788374260046                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                        
                            format:
                            
20.5x29.0cm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
72                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2004                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            14% rabatu 
                70,26 zł
                    Cena detaliczna:  
                        81,90 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,26 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.
Autorka – specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej – w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |