Okładka książki Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy

Wydawca: ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8374260041
EAN: 9788374260046
oprawa: Miękka
format: 20.5x29.0cm
język: polski
liczba stron: 72
rok wydania: 2004
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
14% rabatu
70,15 zł
Cena detaliczna: 
81,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,98

Opis produktu

Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK. Autorka – specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej – w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj