Okładka książki Technologia gastronomiczna cz.1 WSiP

Technologia gastronomiczna cz.1 WSiP

Autor: Kmiołek Anna
Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302112553
EAN: 9788302112553
oprawa: Miękka
format: 17.0x24.0cm
język: polski
liczba stron: 312
rok wydania: 2010
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16% rabatu
31,42 zł
Cena detaliczna: 
37,20 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,42

Opis produktu

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają serię podręczników do nauki technologii gastronomicznej w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj