Technologia gastronomiczna cz.1 WSiP
Autor:
Kmiołek Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302112553
EAN:
9788302112553
oprawa:
Miękka
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
31,46 zł
Cena detaliczna:
37,20 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,42 zł
Opis produktu
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają serię podręczników do nauki technologii gastronomicznej w zawodach:
technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|