Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Autor:
Kmiołek Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
9788302135897
EAN:
9788302135897
oprawa:
Miękka
format:
17x24 cm
język:
polski
Seria:
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA
liczba stron:
184
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
68,30 zł
Cena detaliczna:
79,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,45 zł
Opis produktu
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|