Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Autor:
Kmiołek Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
9788302135934
EAN:
9788302135934
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2
format:
245x170x7mm
język:
polski
liczba stron:
152
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
70,11 zł
Cena detaliczna:
81,10 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,35 zł
Opis produktu
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|