Technologia gastronomiczna cz.2 Kmiołek WSiP
Autor:
Kmiołek Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302112560
EAN:
9788302112560
oprawa:
Kartonowa
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
260
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
34,08 zł
Cena detaliczna:
40,30 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,04 zł
Opis produktu
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|