Okładka książki Technologia gastronomiczna cz.2 Kmiołek WSiP

Technologia gastronomiczna cz.2 Kmiołek WSiP

Autor: Kmiołek Anna
Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302112560
EAN: 9788302112560
oprawa: Kartonowa
format: 17.0x24.0cm
język: polski
liczba stron: 260
rok wydania: 2015
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16% rabatu
34,04 zł
Cena detaliczna: 
40,30 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,04

Opis produktu

Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj