Okładka książki The Science of Food An Exploration

The Science of Food An Exploration

Autor: Jopson Marty
Wydawca: Michael Omara
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9781782438380
EAN: 9781782438380
oprawa: Twarda z obwolutą
format: 13.5x20.5cm
język: angielski
liczba stron: 224
rok wydania: 2021
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
20% rabatu
55,51 zł
Cena detaliczna: 
69,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,51

Opis produktu

In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouth-watering tour of the twenty-first century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted. Ever wondered what modified starch is and why it's in so much of the food we buy? What do instant mash and freeze-dried coffee have in common? What's the real truth behind the five-second rule? And as the world population grows and the pressure on agriculture to produce more cost-effective and sustainable products increases, what could the future hold for both farmers and consumers?From mindboggling microbiology to ingenious food processing techniques and gadgets, The Science of Food takes a look at the details that matter when it comes to what we eat and how we cook, and lays bare the science behind how it all works. By understanding the chemistry, physics and biology of the food we cook, buy and prepare, we can all become better consumers and happier cooks!
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj