Okładka książki Toskania dla początkujących

Toskania dla początkujących

Wydawca: Pascal
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7642-320-3
EAN: 9788376423203
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 20x13 cm
język: polski
liczba stron: 368
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
43% rabatu
19,96 zł
Cena detaliczna: 
34,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,96

Opis produktu

A gdybyś ty mogła przeprowadzić się do Toskanii? Zraniona Belinda postanawia porzucić swoje dotychczasowe życie. Decyduje się na przeprowadzkę do pięknej Italii. Rozpoczyna wszystko od nowa w ojczyźnie oliwy, słoneczników i tytoniu oraz, o czym nie wolno zapomnieć, przepysznej kuchni. Otwiera mały, uroczy hotel wśród sielskich krajobrazów Toskanii. Jej raj na ziemi staje się jednak zagrożony. Konkurencja czai się za rogiem. A syn nieprzyjaciela chce uwieść jej córkę! Czy Belinda obroni swoje eldorado, czy zdoła powstrzymać Laurena? W książce odnajdziesz proste przepisy m.in. na przepyszną bruschettę z pomidorami i anchios, aromatyczne risotto z borowikami czy niebanalną sałatkę z kaparami i tuńczykiem. Tachinno di Casa Mia SKŁADNIKI: 8 indyczych piersi (może być mniej albo więcej, w zależności od liczby gości) czosnek cebula wino natka pietruszki Podsmaż mięso na patelni. Kiedy będzie prawie gotowe, dodaj czosnek, cebulę i wino i pozwól wszystkiemu spokojnie się poddusić. Na koniec posyp hojnie natką pietruszki. Podawaj z ciepłym purée ziemniaczanym licznemu gronu przyjaciół. To bardzo ,,towarzyskie"" danie, które najlepiej smakuje w wesołej atmosferze.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj