Toskania dla początkujących
Autor:
Imogen Edwards-Jones
Wydawca:
Pascal
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7642-320-3
EAN:
9788376423203
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
20x13 cm
język:
polski
Seria:
Travel and Love
liczba stron:
368
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
43% rabatu
19,96 zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,96 zł
Opis produktu
A gdybyś ty mogła przeprowadzić się do Toskanii? Zraniona Belinda postanawia porzucić swoje dotychczasowe życie. Decyduje się na przeprowadzkę do pięknej Italii. Rozpoczyna wszystko od nowa w ojczyźnie oliwy, słoneczników i tytoniu oraz, o czym nie wolno zapomnieć, przepysznej kuchni. Otwiera mały, uroczy hotel wśród sielskich krajobrazów Toskanii. Jej raj na ziemi staje się jednak zagrożony. Konkurencja czai się za rogiem. A syn nieprzyjaciela chce uwieść jej córkę! Czy Belinda obroni swoje eldorado, czy zdoła powstrzymać Laurena? W książce odnajdziesz proste przepisy m.in. na przepyszną bruschettę z pomidorami i anchios, aromatyczne risotto z borowikami czy niebanalną sałatkę z kaparami i tuńczykiem. Tachinno di Casa Mia SKŁADNIKI: 8 indyczych piersi (może być mniej albo więcej, w zależności od liczby gości) czosnek cebula wino natka pietruszki Podsmaż mięso na patelni. Kiedy będzie prawie gotowe, dodaj czosnek, cebulę i wino i pozwól wszystkiemu spokojnie się poddusić. Na koniec posyp hojnie natką pietruszki. Podawaj z ciepłym purée ziemniaczanym licznemu gronu przyjaciół. To bardzo ,,towarzyskie"" danie, które najlepiej smakuje w wesołej atmosferze.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|