Zienkiewicz Marzanna Teresa
Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, cate
13% rabatu
66,30 zł
76,60 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych w
13% rabatu
68,37 zł
79,00 zł
Dodaj
do koszyka Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 2
Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor:
Zienkiewicz Marzanna Teresa
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji HGT.02. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez auto
13% rabatu
66,30 zł
76,60 zł
Dodaj
do koszyka Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
Autor:
Zienkiewicz Marzanna Teresa
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dla osoby kształcącej się w zawodzie kucharza lub technika żywieni
45% rabatu
42,13 zł
76,60 zł
niedostępny
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
Autor:
Zienkiewicz Marzanna Teresa
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właści
42% rabatu
44,23 zł
76,60 zł
niedostępny
Egzamin zawodowy - Kucharz WSiP
Autor:
Zienkiewicz Marzanna Teresa
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Zbiór zawiera 10 zestawów zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz. Każdy zestaw składa się z 70 zadań testowych (50 w części pierwszej sprawdzającej wiadomości i umiejętności właściwe dla
15% rabatu
28,61 zł
33,80 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|