Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
9788302181948
EAN:
9788302181948
oprawa:
Miękka
format:
17.0x25.4cm
język:
polski
liczba stron:
358
rok wydania:
2019
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
68,37 zł
Cena detaliczna:
79,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,30 zł
Opis produktu
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych w gastronomii zamkniętej i dokładnie opisuje optymalne warunki magazynowania żywności. Pozwala poznać metody zarządzania zakładem gastronomicznym – sposoby naliczania marży, promowania usług gastronomicznych czy sporządzania kalkulacji usług świadczonych przez zakład. Prócz tego w publikacji poruszono zagadnienia związane z obsługą gości i przygotowaniem miejsc świadczenia usług.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Prezentuje kluczową terminologię naukową stosowaną w nauce o żywieniu, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Zamieszczono w nim także wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|