Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 2 Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor:
Zienkiewicz Marzanna Teresa
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-02-17360-8
EAN:
9788302173608
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
format:
242x171 mm
język:
polski
liczba stron:
680
rok wydania:
2022
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
66,30 zł
Cena detaliczna:
76,60 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,30 zł
Opis produktuW podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji HGT.02. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez autorkę metoda przekazywania wiedzy umożliwia uczniowi zdobycie wszystkich niezbędnych informacji o danym surowcu i jego nwykorzystaniu kulinarnym. Na końcu podręcznika znajdują się wybrane receptury. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|