Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
Autor:
Zienkiewicz Marzanna Teresa
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302135903
EAN:
9788302135903
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
format:
242x172x10 mm
język:
polski
liczba stron:
184
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
42% rabatu
44,15 zł
Cena detaliczna:
76,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,08 zł
Opis produktu
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|