Okładka książki Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302135903
EAN: 9788302135903
oprawa: Miękka
podtytuł: Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
format: 242x172x10 mm
język: polski
liczba stron: 184
rok wydania: 2015
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
42% rabatu
44,15 zł
Cena detaliczna: 
76,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,08

Opis produktu

Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj