|   Alergie pokarmowe
                            Autor:
                            
                                        Mirosław Jarosz
                                        Jan Dzieniszewski
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    PZWL
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
8320030455                            
                         
                            EAN:
                            
9788320030457                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            podtytuł:
                            
Porady lekarzy i dietetyków                            
                         
                            format:
                            
15.0x24.0cm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
228                            
                         
                            rok wydania:
                            
2005                            
                         (0) Sprawdź recenzje 26% rabatu17,88 zł Cena detaliczna:  24,15 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,88 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Alergia pokarmowa w swej najłagodniejszej formie wywołuje lekki obrzęk warg i jamy ustnej, a w swej najcięższej formie powoduje zapaść naczyniową połączoną z gwałtownym spadkiem ciśnienia. Ta ostatnia reakcja nosi nazwę wstrząsu anafilaktycznego. Aby ochronić się przed tego rodzaju doświadczeniami. trzeba zachowywać nieustanną czujność, wystrzegając się spożywania przypadkowego jedzenia. Autorzy poradnika sugerują, jak zmodyfikować sposób jedzenia - co jeść, a czego unikać - aby nie dopuścić do takich sytuacji. Książka zawiera praktyczne porady i zalecenia specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. Mogą z niej korzystać zarówno pacjenci, jak i lekarze alergolodzy.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |