Okładka książki Pokochaj wegetarianizm
Zdrowa, lekkostrawna, smaczna dieta. Spożywając rośliny posiłkujemy się energią słońca, zawartą w roślinach i pozwalamy żyć wszystkim istotom nie zaburzając praw natury.
60% rabatu
17,96
44,90 zł
Dodaj
do koszyka
nowość
Okładka książki Jem, piję, żyję. Co jeść - aby nie chorować?
Jedzenie nas nie tylko wzmacnia. Jedzenie może nam także zaszkodzić. Mówimy o zatruwaniu naszego ciała systematycznie, codziennie, z precyzją cichego mordercy podającego do porannej herbaty dawkę arszeniku. Właściwa dieta, przestrzeganie prostych wskazań, umiejętne dbanie o organizm – to droga do zdrowia. Wiedzą o tym dobrze autorki tej książki. Obie – jedna jedząca mięso i druga –wegetarianka – mają za sobą chorobę nowotworową. Pomimo tego, że są bardziej świadome niż większość Polaków i wiedzą wiele na temat zdrowych potraw, same gubiły się w przeróżnych, często sprzecznych, informacjach i sugestiach dotyczących tego, co jeść, aby być zdrowym. Uporządkowały więc ogromną dostępną wiedzę na ten temat, podparły ją najnowszymi badaniami, a to wszystko opisały w prosty, przyjazny sposób. Prowadzą dialog, kłócą się, wyjaśniają trudne pojęcia (np. wskaźnik glikemiczny) i podają swoje sprawdzone przepisy. A to wszystko pod opieką dietetyka – Radosława Bernata. Tamara i Gośka, dwie kobiety z doświadczeniem onkologicznym napisały świetny poradnik żywieniowy dla tych, którzy zmagają się z paskudną chorobą, a także dla wszystkich, którzy chcą jej uniknąć. Polecam! Katarzyna Bosacka TO NIE JEST KSIĄŻKA, KTÓRA POWIE, JAK WYLECZYĆ SIĘ Z RAKA. TO JEST KSIĄŻKĄ, KTÓRA MOŻE NAS PRZED NIM UCHRONIĆ.
31% rabatu
27,51
39,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obrazkowa książka kucharska
W Obrazkowej książce kucharskiej można znaleźć przepisy na codzienne śniadania lub desery. To publikacja do wykorzystania w domu oraz na zajęciach w przedszkolu, szkole, na warsztatach terapii zajęciowej czy kółkach zainteresowań w domach kultury. Obrazkowa książka kucharska to pozycja, jakiej jeszcze nie było na rynku wydawniczym! Całkowite zwizualizowanie przepisów jest odpowiedzią na potrzeby tych, którzy na co dzień „myślą obrazami”. Zaletą publikacji jest nie tylko rozpisanie czynności krok po kroku, ale także zaprezentowanie aktywności i produktów za pomocą zdjęć i symboli. Dodatkowo książka zawiera zwizualizowaną instrukcję obsługi. Kolejnym atutem pozycji są dołączone do niej karty pracy umożliwiające podsumowanie doświadczeń zmysłowych. To wszystko sprawia, że Obrazkowa książka kucharska będzie wspaniałym towarzyszem w zmaganiach kuchennych zarówno osób z autyzmem, afazją, jak i dzieci, które potrzebują wsparcia podczas czytania.
22% rabatu
23,31
29,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Dbaj o serce. Jedz zdrowo!
Dbaj o serce. Jedz zdrowo!
Autor: s.Maria
Wydawca: Martel
wysyłka: 48h
Dbaj o serce. Jedz zdrowo to kolejna z serii znakomita książka zawierająca wiele przepisów na zdrowe i łatwe do przygotowania potrawy, tym razem zebrane z myślą o osobach cierpiących na choroby serca i układu krążenia.
35% rabatu
12,93
19,90 zł
Dodaj
do koszyka
nowość
Okładka książki POROZMAWIAJMY O JEDZENIU ZWIERZĄT
Dlaczego postulaty obrońców praw zwierząt wydają się szalone? Skoro zwierzęta zjadają się nawzajem, dlaczego ludzie mieliby robić inaczej? Jaki jest związek między inteligencją a zdolnością do przeżywania cierpienia? Czy decyzja pojedynczej osoby o niejedzeniu mięsa ma znaczenie? Dlaczego ci, którzy popierają wegetarianizm, często sami jedzą mięso? Czy lepiej żyć na fermie przemysłowej, niż nigdy się nie urodzić? To tylko wybrane wątki zaciekłej dyskusji, którą na kartach tej książki toczą mięsożerca i wegetarianin. Napisane przystępnym językiem, angażujące dialogi pokazują, jak prowadzić rzeczową rozmowę na te kontrowersyjne tematy, jakich myślowych błędów i retorycznych pułapek unikać oraz jakie wnioski wydają się nieuchronne. Opisowa bibliografia na końcu książki zawiera streszczenia najważniejszych publikacji na temat etyki wegetarianizmu i weganizmu, a posłowie tłumacza przybliża praktyczne realia tego zagadnienia w Polsce. Jeśli zaczynasz podejrzewać, że jedzenie mięsa jest moralnie wątpliwe, ta książka stanowi doskonałe wprowadzenie do tematu i kompendium argumentów po obu stronach debaty. Jeśli z kolei uważasz, że wegetarianie są przewrażliwieni, a jedzenie mięsa można obronić, stanowi ona fascynujące intelektualne wyzwanie.
16% rabatu
32,74
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Shuk
Shuk
Autor: Admony Einat
wysyłka: 48h
Shuk
15% rabatu
134,30
158,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki DIETA INTERWAŁOWA JAK ŻYĆ DŁUGO I POZOSTAĆ SZCZUPŁYM I ZDROWYM PORADNIK ZDROWIE
Dieta interwałowa Jak żyć długo i pozostać szc
26% rabatu
24,40
33,00 zł
Dodaj
do koszyka
nowość
Okładka książki DO SŁOIKA I BUTELKI PYSZNE NALEWKI I PRZETWORY Z OWOCÓW I WARZYW
Do słoika i butelki Pyszne nalewki i przetwory
32% rabatu
23,78
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Smaczna Kuchnia. Komplet 5 książek
Smaczna Kuchnia. Komplet 5 książek
Autor: praca zbiorowa
Wydawca: Martel
wysyłka: 48h
Zestaw pięknie wydanych poradników kulinarnych, doskonały także na prezent, w kolekcjonerskim pakiecie: cztery książki z serii Smaczna kuchnia plus w gratisie 365 dni w ogrodzie i na działce w eleganckim ekspozytorze.Serię Smaczna kuchnia, zbiór pomysłów na różnorodne potrawy, polecamy każdemu, kto choć trochę interesuje się kulinariami. W pięknie wydanych poradnikach znajdziecie Państwo zarówno przepisy z tradycyjnej polskiej kuchni, jak i te, które mają swoje źródła w innych kulturach i zakątkach świata. Gotowanie ze Smaczną kuchnią zadowoli nawet najbardziej wybredne gusta i podniebienia kulinarnych eksperymentatorów i zwolenników tradycyjnej kuchni. Dzięki dokładnym opisom i wskazówkom każdą potrawę na pewno uda się przyrządzić.Natomiast 365 dni w ogrodzie i na działce to przystępny, bogato zilustrowany poradnik z informacjami dotyczącymi projektowania, zakładania i pielęgnacji wymarzonego ogrodu.
39% rabatu
97,60
160,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Wege
Wege
Autor: Jamie Oliver
Wydawca: Insignis
wysyłka: 48h
Jamie Oliver, bestsellerowy autor uwielbianych na całym świecie książek kucharskich, powraca z przepysznymi daniami warzywnymi. I w samą porę obecnie coraz więcej z nas stara się ograniczać spożycie mięsa z pobudek zdrowotnych, finansowych lub ekologicznych. Jamie, czerpiąc inspiracje z kuchni świata, przygotował zbiór przepisów na oryginalne i nieskomplikowane potrawy z warzywami w roli głównej. Jego dania to prawdziwa uczta dla oczu i podniebienia: są tak smaczne, sycące i różnorodne, że zupełnie nie odczujesz braku mięsa. Wegetarianie, okazjonalni jarosze i żądni nowych wrażeń mięsożercy w tej książce każdy z was znajdzie coś dla siebie!
23% rabatu
53,86
69,99 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Psychologiczne aspekty nadwagi i otyłości
Książka zawiera wybrane modele kliniczne oraz teorie psychologiczne dotyczące powstawania, utrzymywania i leczenia nadmiernej masy ciała. Prezentuje najnowsze wyniki badań uwzględniające aspekt emocjonalny, behawioralny i percepcyjny otyłości. Pozwala lepiej zrozumieć relacje zachodzące między doświadczaniem emocji, ich regulacją a zachowaniami żywieniowymi i obrazem ciała. Obejmuje wyniki badań własnych w zakresie ewaluacji autorskiej interwencji psychologicznej bazującej na teorii związanej z terapią ukierunkowaną na schematy emocjonalne versus opartej na zbiorze technik powiązanych z regulacją emocji i stresu. Opisuje wybrane modele pracy z pacjentami z nadmierną masą ciała.
13% rabatu
42,61
49,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki India Cookbook
India Cookbook
Autor: Pant Pushpesh
Wydawca: Phaidon Press
wysyłka: 48h
India is the first comprehensive guide to Indian cooking, with over 1,000 recipes covering every aspect of India's rich and colourful culinary heritage. Unlike many other Indian cookbooks, it is written by an Indian culinary academic and cookbook author who lives and works in Delhi, and the recipes are a true reflection of how traditional dishes are really cooked all over India. They have been carefully edited to ensure that they are simple to follow and achievable in western kitchens, with detailed information about authentic cooking utensils and ingredients. Indian food has been hugely popular in the UK for many years, and the appetite for Indian food shows no sign of diminishing. Now, for the first time, a definitive, wide-ranging and authoritative book on authentic Indian food is available, making it simple to prepare your favourite Indian dishes at home, alongside less well-known dishes such as bataer masalydaar (marinated quails cooked with almonds, chillies and green cardamom), or sambharachi kodi (Goan prawn curry with coconut and tamarind). The comprehensive chapters on breads, pickles, spice pastes and chutneys contain a wide variety of recipes rarely seen in Indian cookbooks, such as bagarkhani roti (a rich sweet bread with raisins, cardamom and poppy seeds) and tamatar ka achar (tomato and mustard-seed pickle). India is the only book on Indian food you'll ever need.
15% rabatu
148,75
175,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Bread Is Gold
Bread Is Gold
Wydawca: Phaidon Press
wysyłka: 48h
Massimo Bottura, the world's best chef, prepares extraordinary meals from ordinary and sometimes 'wasted' ingredients inspiring home chefs to eat well while living well. 'These dishes could change the way we feed the world, because they can be cooked by anyone, anywhere, on any budget. To feed the planet, first you have to fight the waste', Massimo Bottura Bread is Gold is the first book to take a holistic look at the subject of food waste, presenting recipes for three-course meals from 45 of the world's top chefs, including Daniel Humm, Mario Batali, René Redzepi, Alain Ducasse, Joan Roca, Enrique Olvera, Ferran & Albert Adrià and Virgilio Martínez. These recipes, which number more than 150, turn everyday ingredients into inspiring dishes that are delicious, economical, and easy to make.
15% rabatu
127,50
150,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki The Jewish Cookbook
The Jewish Cookbook
Autor: Koenig Leah
Wydawca: Phaidon Press
wysyłka: 48h
A rich trove of contemporary global Jewish cuisine, featuring hundreds of stories and recipes for home cooks everywhere The Jewish Cookbook is an inspiring celebration of the diversity and breadth of this venerable culinary tradition. A true fusion cuisine, Jewish food evolves constantly to reflect the changing geographies and ingredients of its cooks. Featuring more than 400 home-cooking recipes for everyday and holiday foods from the Middle East to the Americas, Europe, Asia, and Africa - as well as contemporary interpretations by renowned chefs including Yotam Ottolenghi, Michael Solomonov, and Alex Raij - this definitive compendium of Jewish cuisine introduces readers to recipes and culinary traditions from Jewish communities the world over, and is perfect for anyone looking to add international tastes to their table.
15% rabatu
148,75
175,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Where Chefs Eat
Eat around the world with 650 of the world's best chefs. Wherever you are, youll never miss the best local diner for breakfast, the best restaurant for a business dinner, or the best place for a late night snack - and everything in between. This all-new, completely revised, third edition of the global restaurant guidebook that has sold more than 250,000 copies features more than 7,000 recommendations for more than 4,500 restaurants in more than 70 countries. Wherever you are, you'll never miss the best local diner for breakfast, the best restaurant for a business dinner, or the best place for a late night snack – and everything in-between. With city maps, key information, reviews and recommendations from the chefs themselves, this is the guide for savvy restaurant-goers and arm chair foodies in major cities and towns worldwide. WHERE: With recommendations in more than 70 countries - from the United States to Buenos Aires from Ireland to Estonia from Greece to South Africa, discover the best eateries for your destination. CHEFS: Find out where and what the world's best chefs eat including: Jason Atherton, Shannon Bennett, Helena Rizzo, Stephen Harris, Yotam Ottolenghi, Yoshihiro Narisawa, and hundreds more. EAT: From breakfast to late night, bargain to high end - discover the best places to eat for just the right occasion.
11% rabatu
88,95
100,00 zł
Dodaj
do koszyka
Opakowanie The How Not To Die Cookbook
From the author of the international bestseller How Not To Die comes The How Not To Die Cookbook - a lavish, beautifully illustrated cookbook full of delicious recipes based on the groundbreaking nutritional science of the original book. Dr Michael Greger, founder of the wildly popular website NutritionFacts, takes his comprehensive, lifesaving science into the kitchen. Why suffer from disease and ill health when the right food is proven to keep you healthy, and without the side effects of drugs? We can avoid heart disease, cancer and our other biggest killers if we use food as medicine, and the How Not To Die Cookbook offers a sustainable and delicious guide to preparing and eating the foods that will prevent and reverse fatal diseases. Featuring over 100 easy-to-follow, beautifully photographed plant-based recipes, with plenty of recipes suitable for vegetarians and vegans, the How Not To Die Cookbook merges cutting-edge science with everyday ingredients from the supermarket to help you and your family eat your way to better health and a longer life.
11% rabatu
65,82
74,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Delicious Wintertime:
Delicious Wintertime:
Wydawca: Gestalten
wysyłka: 48h
When the temperature drops, out come the winter sweaters, and our appetites for snowy adventures and warm, hearty meals. Alpine-inspired breakfasts kick-start an active day, while thermos-fillers and trail mixes fuel ski trips or family outings. The shorter days bring leisurely evenings with good friends and slow-cooked food. Enjoy bread dumplings, gnocchi, or roast chicken and root vegetables next to the stove. Sip homemade liqueurs or hot chocolate. Chef and nature explorer Markus Sämmer guides readers into the mountains for Delicious Wintertime, featuring recipes to celebrate the season. Served with a side of action photography, and tales from the backcountry, Delicious Wintertime is sure to stir the senses.
15% rabatu
135,15
159,00 zł
Dodaj
do koszyka
Opakowanie Story on a Plate
Story on a Plate
Wydawca: Gestalten
wysyłka: 48h
Displaying food on a plate can turn a great dish into an artwork. Story on a Plate explores plating in all its facets, delving into the inspirations, artistry, and techniques behind some of the most imaginative and visually compelling plating across the globe. Through profiles of industry stars, how-to guides and spectacular photography, Story on a Plate invites you to learn simple ideas and techniques that will elevate your own plates of food from sustenance to art. From appetizers, main dishes and deserts, you will find eye-popping meditations on rhubarb served in Amsterdam, an egg nestled on a bed of hay in London, or a whimsical ode to honey in Hong Kong.
15% rabatu
152,15
179,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Scotch Whisky
Scotch Whisky
Wydawca: Cartlton Books
wysyłka: 48h
The Gaelic word for whisky is Uisge beatha, translated literally as "water of life." That is as a good a starting place as any to enjoy whisky, as a connoisseur, taster or just an occasional tippler. This beautifully produced volume, Scotch Whisky: The Essential Guide for Single Malt Lovers goes on an incredible journey around Scotland and back in time too. Written by a Scotsman who considers it a blessing to grow up with Scotch whisky, you will learn about the history of whisky distillation, the famous men whose passion can be found in their special malts, and take tours of the main whisky regions, including the Western Isles, Speyside, Highlands, Lowlands, and Campbeltown, visiting some of the greatest names in the production of Scotch, The Glenlivet, Ardbeg, Glenmorangie, Balvenie, Talisker - other brands (more than 100 of them) are available. Written with a passion and love for the subject The Story of Scotch Whisky is complemented by stunning photographs, maps and artworks. It make this superb book a unique insight into Scotch whisky, one of the world's most loved drinks.
29% rabatu
41,86
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Vodka
Vodka
Autor: Broom Dave
Wydawca: Cartlton Books
wysyłka: 48h
Vodka: The Essential Guide for Vodka Purists describes the history of the spirit (its name comes from the Russian for water, voda), how it is distilled - with detailed explanations of how flavoured vodka is created, classic Vodka-based cocktails, where to buy the premier brands, even recipes, all in a handy pocket-sized book. Lavishly illustrated and written in an easy-to-read style, Vodka: The Essential Guide for Vodka Purists will go down as well as the most lovingly created Martini.
29% rabatu
41,86
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
5
297
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka