![]()
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie „smarowidłem” idealnym na kanapki. Stały się doskonałym dodatkiem do serów, mięs i deserów. Ale nawet te tradycyjne coraz częściej kuszą nas słodkimi korzennymi nutami lub ostrym aromatem ch
44% rabatu
11,12 zł
19,99 zł
Dodaj
do koszyka nowość
![]()
Gdy dzień się wydłuża, a niskie zimowe temperatury zastępuje wiosenne ciepło, budzą się w nas nowe siły i pomysły. Cieszą widoki świeżej zieleni, kwitnące sady, kolorowe przydomowe ogródki i… NOWALIJKI. Delikatne szparagi, surowe kalarepki,
37% rabatu
28,49 zł
44,90 zł
Dodaj
do koszyka ![]() Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.4
Autor:
Janasik Aldona
Zarczuk Dorota
Wydawca:
CeDeWu
wysyłka: 48h
Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze – na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowyc
32% rabatu
34,10 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
Ekscytująca opowieść o Sycylii,
wyspie, na której do dzisiaj widoczne są ślady różnych kultur: od starożytnego dziedzictwa w Syrakuzach, Agrigento i Segeście, przez arabsko-normańskie pałace w Palermo i Monreale, po perły baroku w Noto, Rag
42% rabatu
58,01 zł
99,90 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
Przewodnik z nowej serii terramare to opowieść o Pradze: jej historii, mieszkańcach, kulturze. Od słynnego Mostu Karola, jedynego w swoim rodzaju zegaru astronomicznego Orloj, przez tętniący życiem plac Wacława i zapierającą dech w piersi k
42% rabatu
58,01 zł
99,90 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
Przewodnik terramare to fascynująca opowieść o Lizbonie: od czasów wielkich odkryć geograficznych, przez największe trzęsienie ziemi na kontynencie europejskim po Rewolucję Goździków. To pełna wrażeń przechadzka z eleganckiej dzielnicy Baix
42% rabatu
58,01 zł
99,90 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
Ta książka jest kontynuacją światowego bestsellera „Kompulsywne objadanie się”. Autorka w niej ujawnia metodę, która w oparciu o neuronaukę, siłę umysłu i moc własnego mózgu pozwoliła jej samodzielnie zwalczyć bulimię i uwolnić się od zabur
42% rabatu
52,16 zł
89,80 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
Svetlana Ovsyankina, tancerka Teatru Narodowego i autorka popularnego profilu na Instagramie @fit_przepisy_od_baletnicy, po raz kolejny dzieli się sekretami swojej kuchni! Po ciąży, jak większość mam, musiała wrócić do formy. Korzystała prz
44% rabatu
33,53 zł
59,99 zł
Dodaj
do koszyka nowość
![]()
Stop zespołowi jelita drażliwego! Dieta FODMAP. Łatwy program dla osób z IBS i refluksem żołądkowo-przełykowym. Dieta FODMAP to łatwy program żywieniowy dla osób z zespołem jelita drażliwego, oraz innymi chorobami układu pokarmowego, który
40% rabatu
35,81 zł
59,90 zł
Dodaj
do koszyka nowość
![]()
"Miłość do Zakopanego, której najpiękniejszym wyrazem jest utwór popularniejszy od Mazurka Dąbrowskiego i Boże, coś Polskę... czyli Miłość w Zakopanem, wymaga poświęceń. Stąd wiara w to, że pielgrzymka pod Giewont, okupiona wielogodzinną ja
45% rabatu
46,20 zł
84,00 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
From the first ripe cherries in early summer to the smoky autumnal flavours of quince and medlar, The Orchard Cook contains over 80 sweet and savoury recipes. Classics are rediscovered here - fruit pies, tarte tatin, membrillo - as well as
20% rabatu
111,83 zł
139,00 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
In The Ultimate Book of Chocolate trained pastry chef Melanie Dupuis will teach you how to make your chocolate dreams become a reality. Learn how to temper, mould and decorate like a pro with the complete guide to everything chocolate.
Mel
20% rabatu
144,01 zł
179,00 zł
Dodaj
do koszyka nowość
![]()
The history of the calisson, a traditional French candy, is said to have begun as early as the middle of the 15th century in the Count of Provence, when confectioners created a new treat made out of Provencal almonds. Centuries later, calis
20% rabatu
87,69 zł
109,00 zł
Dodaj
do koszyka nowość
![]()
This book is dedicated to butter-an everyday yet noble food. Here is the history of butter, butter lore, the stages of butter-making, butter's properties, and its uses in French cooking. You will learn that butter
is a fantastic flavor enha
20% rabatu
144,01 zł
179,00 zł
Dodaj
do koszyka nowość
![]()
Pepper is an essential seasoning, but one that is easy to take for granted. Here, Erwann de Kerros, a professional spice hunter, and food writer Benedicte Bortoli introduce the vast varieties of pepper, showing how the origins and quality o
20% rabatu
144,01 zł
179,00 zł
Dodaj
do koszyka ![]()
Here are authentic Scandinavian recipes with a modern twist, shot on location in Scandinavia.
Scandinavian Baking is suffused with hygge - that uniquely Danish concept of cosiness, simple pleasures, and relaxing with friends over good food
20% rabatu
111,83 zł
139,00 zł
Dodaj
do koszyka nowość
![]()
Jak odzyskać zdrową i radosną relację z jedzeniem Kiedy zastosujemy uważność do czynności jedzenia, ujawni się nam świat odkryć i przyjemności. Świat, który dotąd pozostawał ukryty, mimo że mieliśmy go dosłownie tuż przed nosem. Jedzenie ut
45% rabatu
34,65 zł
63,00 zł
Dodaj
do koszyka nowość
![]() Jak zdrowo przytyć. Dieta i jadłospisy
Autor:
Majewski Marcin
Marciniak Michał
Wydawca:
EscapeMagazine.pl
wysyłka: 48h
Jeśli chcesz w zdrowy i bezpieczny sposób zwiększyć swoją masę ciała, to mamy dla Ciebie do dobrą informację: to jest możliwe! Wystarczy wiedzieć, jak się za to zabrać.
Książka "Jak zdrowo przytyć. Dieta i jadłospisy" została napisana prze
32% rabatu
25,33 zł
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|