Dieta a choroby serca
Autor:
Scharffenberg John A.
Wydawca:
Źródła Życia
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788387895563
EAN:
9788387895563
oprawa:
Miękka
format:
14.0x20.0cm
język:
polski
liczba stron:
56
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
5,17 zł
Cena detaliczna:
8,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,16 zł
Opis produktu
Choroba wieńcowa i zawał serca są głównymi przyczynami zgonów w całym dzisiejszym cywilizowanym świecie. W Polsce każdego roku choruje na zawał ponad 100 tysięcy osób. Prawie 50% z nich umiera, zanim nadejdzie jakakolwiek pomoc, kolejne 35% umiera w trakcie drugiego zawału. Obok choroby nowotworowej jest to niewątpliwie największy problem zdrowotny występujący w naszym kraju.Główną przyczyną zawałów serca jest miażdżyca tętnic wieńcowych, spowodowana nadmiarem cholesterolu w diecie. Co zatem należało by czynić, aby zahamować falę epidemii choroby wieńcowej i zawału serca? Okazuje się, że najważniejszą rzeczą jest konkretna i konsekwentna zmiana nawyków żywieniowych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|