Okładka książki Dieta a choroby serca

Dieta a choroby serca

Wydawca: Źródła Życia
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788387895563
EAN: 9788387895563
oprawa: Miękka
format: 14.0x20.0cm
język: polski
liczba stron: 56
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
35% rabatu
5,17 zł
Cena detaliczna: 
8,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,16

Opis produktu

Choroba wieńcowa i zawał serca są głównymi przyczynami zgonów w całym dzisiejszym cywilizowanym świecie. W Polsce każdego roku choruje na zawał ponad 100 tysięcy osób. Prawie 50% z nich umiera, zanim nadejdzie jakakolwiek pomoc, kolejne 35% umiera w trakcie drugiego zawału. Obok choroby nowotworowej jest to niewątpliwie największy problem zdrowotny występujący w naszym kraju.Główną przyczyną zawałów serca jest miażdżyca tętnic wieńcowych, spowodowana nadmiarem cholesterolu w diecie. Co zatem należało by czynić, aby zahamować falę epidemii choroby wieńcowej i zawału serca? Okazuje się, że najważniejszą rzeczą jest konkretna i konsekwentna zmiana nawyków żywieniowych.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj