Format-AB
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
7% rabatu
60,50 zł
65,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,50 zł
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.
26% rabatu
29,78 zł
40,01 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,78 zł
Ćwiczenia ""Pracownia hotelarska cz. 1"" przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale św
12% rabatu
28,16 zł
32,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,16 zł
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uc
19% rabatu
20,95 zł
26,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,95 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
(PDG). Podejmowanie i prowadze
14% rabatu
29,00 zł
33,80 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,00 zł
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. ""Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych"". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mają
19% rabatu
24,16 zł
30,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,16 zł
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. ""Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych"". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pom
14% rabatu
24,02 zł
28,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,02 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
14% rabatu
24,54 zł
28,60 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,54 zł
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług dodatkowych oraz służby pięter, znajd
19% rabatu
19,33 zł
24,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,33 zł
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2015 r
20% rabatu
22,94 zł
28,50 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,94 zł
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kszta
48% rabatu
20,80 zł
40,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,80 zł
Towaroznawstwo i przechow. żywności ćw. FORMAT-AB
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę organoleptyczną, klasyfikac
20% rabatu
20,92 zł
26,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,92 zł
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.9
Autor:
Wioletta Rutkowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egza
14% rabatu
20,59 zł
24,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,59 zł
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych.Zawód:-technik agrobiznesu, technik rolnik, technik ogrodnik, technik hodowca koni oraz inne.
16% rabatu
10,06 zł
12,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 10,06 zł
Podręcznik przeznaczony do nauczania w zawodach: technik rolnik, technik hodowca koni, technik agrobiznesu, technik technologii żywności, technik weterynarii
16% rabatu
15,93 zł
19,01 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,93 zł
Technologia gastronomiczna z obsługą 1 FORMAT-AB
Autor:
Beata Mikuta
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarwstwa domowego.
20% rabatu
10,46 zł
13,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 10,46 zł
Produkcja ogrodnicza FORMAT-AB
Autor:
A. Świderska
G. Łukasiewicz
A. Gensler
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik dla szkół zasadniczych i liceów zawodowych kształcących w zawodzie ogrodnik.
16% rabatu
26,81 zł
32,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,81 zł
Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. agrobiznesu
Autor:
Barbara Arciszewska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. agrobiznesu
19% rabatu
19,33 zł
24,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,33 zł
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.6 cz.2
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego
19% rabatu
20,95 zł
26,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,95 zł
Obsługa turystyczna cz.II Organizacja imprez.. T.2
Autor:
A. Swastek
D. Sydorko-Raszewska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
20% rabatu
29,78 zł
37,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,78 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|