Format-AB

Okładka książki Pracownia hotelarska cz. 1
Pracownia hotelarska cz. 1
Wydawca: Format-AB
wysyłka: niedostępny
Ćwiczenia ""Pracownia hotelarska cz. 1"" przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale św
12% rabatu
28,12
32,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uc
20% rabatu
20,91
26,00 zł
niedostępny
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja TG.16. Organiza
18% rabatu
28,54
35,00 zł
niedostępny
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: (PDG). Podejmowanie i prowadze
14% rabatu
28,95
33,80 zł
niedostępny
Okładka książki Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.14
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. ""Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych"". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mają
20% rabatu
24,11
30,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. ""Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych"". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pom
14% rabatu
23,98
28,00 zł
niedostępny
Okładka książki Żywienie i usługi gastr.cz.III Tech. gast. z tow.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
36% rabatu
25,08
39,00 zł
niedostępny
Okładka książki Dokumentacja hotelowa cz.2
Dokumentacja hotelowa cz.2
Autor: Beata Bodusz
Wydawca: Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług dodatkowych oraz służby pięter, znajd
20% rabatu
19,30
24,00 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługa turystyczna cz.III Organizacja imprez..T.3
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2015 r
20% rabatu
22,90
28,50 zł
niedostępny
Okładka książki Hotelarstwo cz. V Podstawy dział. przed. FORMAT-AB
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kszta
45% rabatu
22,00
40,00 zł
niedostępny
Okładka książki Towaroznawstwo i przechow. żywności ćw. FORMAT-AB
Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę organoleptyczną, klasyfikac
20% rabatu
20,89
26,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.9
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egza
14% rabatu
20,56
24,00 zł
niedostępny
Okładka książki Marketing w agrobiznesie FORMAT-AB
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych.Zawód:-technik agrobiznesu, technik rolnik, technik ogrodnik, technik hodowca koni oraz inne.
16% rabatu
10,05
12,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zarządzanie Firmą  FORMAT-AB
Zarządzanie Firmą FORMAT-AB
Wydawca: Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik przeznaczony do nauczania w zawodach: technik rolnik, technik hodowca koni, technik agrobiznesu, technik technologii żywności, technik weterynarii
16% rabatu
15,90
19,01 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastronomiczna z obsługą 1 FORMAT-AB
Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarwstwa domowego.
20% rabatu
10,44
13,00 zł
niedostępny
Okładka książki Produkcja ogrodnicza FORMAT-AB
Podręcznik dla szkół zasadniczych i liceów zawodowych kształcących w zawodzie ogrodnik.
16% rabatu
26,77
32,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. agrobiznesu
Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. agrobiznesu
Autor: Barbara Arciszewska
Wydawca: Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. agrobiznesu
20% rabatu
19,30
24,00 zł
niedostępny
Okładka książki Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.6 cz.2
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego
20% rabatu
20,91
26,00 zł
niedostępny
Okładka książki Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji FORMAT-AB
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
20% rabatu
30,54
38,00 zł
niedostępny
Okładka książki Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe FORMAT-AB
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
45% rabatu
20,90
38,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
4
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj