Format-AB![]() Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 3 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
18% rabatu
44,86 zł
55,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,04 zł
![]()
Ćwiczenia ""Pracownia hotelarska cz. 1"" przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale św
12% rabatu
28,12 zł
32,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,12 zł
![]() Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uc
20% rabatu
20,91 zł
26,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,91 zł
![]()
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
(PDG). Podejmowanie i prowadze
14% rabatu
28,95 zł
33,80 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,95 zł
![]()
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. ""Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych"". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mają
20% rabatu
24,11 zł
30,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,11 zł
![]()
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. ""Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych"". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pom
14% rabatu
23,98 zł
28,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,98 zł
![]()
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
14% rabatu
24,50 zł
28,60 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,50 zł
![]()
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług dodatkowych oraz służby pięter, znajd
20% rabatu
19,30 zł
24,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,30 zł
![]()
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2015 r
20% rabatu
22,90 zł
28,50 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,90 zł
![]()
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kszta
45% rabatu
22,00 zł
40,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,00 zł
![]() Towaroznawstwo i przechow. żywności ćw. FORMAT-AB
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę organoleptyczną, klasyfikac
20% rabatu
20,89 zł
26,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,89 zł
![]() Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.9
Autor:
Wioletta Rutkowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egza
14% rabatu
20,56 zł
24,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,56 zł
![]()
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych.Zawód:-technik agrobiznesu, technik rolnik, technik ogrodnik, technik hodowca koni oraz inne.
16% rabatu
10,05 zł
12,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 10,05 zł
![]()
Podręcznik przeznaczony do nauczania w zawodach: technik rolnik, technik hodowca koni, technik agrobiznesu, technik technologii żywności, technik weterynarii
16% rabatu
15,90 zł
19,01 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,90 zł
![]() Technologia gastronomiczna z obsługą 1 FORMAT-AB
Autor:
Beata Mikuta
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarwstwa domowego.
20% rabatu
10,44 zł
13,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 10,44 zł
![]() Produkcja ogrodnicza FORMAT-AB
Autor:
A. Świderska
G. Łukasiewicz
A. Gensler
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik dla szkół zasadniczych i liceów zawodowych kształcących w zawodzie ogrodnik.
16% rabatu
26,77 zł
32,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,77 zł
![]() Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. agrobiznesu
Autor:
Barbara Arciszewska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. agrobiznesu
20% rabatu
19,30 zł
24,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,30 zł
![]() Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.6 cz.2
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego
20% rabatu
20,91 zł
26,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,91 zł
![]() Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
20% rabatu
30,54 zł
38,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,54 zł
![]() Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
45% rabatu
20,90 zł
38,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,90 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|