Format-AB
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
7% rabatu
55,08 zł
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Ćwiczenia ""Pracownia hotelarska cz. 1"" przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale św
12% rabatu
28,05 zł
32,00 zł
niedostępny
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13
Autor:
Aleksandra Lewandowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uc
20% rabatu
20,86 zł
26,00 zł
niedostępny
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. ""Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych"". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mają
20% rabatu
24,05 zł
30,00 zł
niedostępny
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 ""Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług dodatkowych oraz służby pięter, znajd
20% rabatu
19,25 zł
24,00 zł
niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2015 r
20% rabatu
22,84 zł
28,50 zł
niedostępny
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kszta
45% rabatu
21,45 zł
39,00 zł
niedostępny
Towaroznawstwo i przechow. żywności ćw. FORMAT-AB
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę organoleptyczną, klasyfikac
20% rabatu
20,84 zł
26,00 zł
niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.9
Autor:
Wioletta Rutkowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egza
45% rabatu
14,42 zł
26,00 zł
niedostępny
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych.Zawód:-technik agrobiznesu, technik rolnik, technik ogrodnik, technik hodowca koni oraz inne.
16% rabatu
10,02 zł
12,00 zł
niedostępny
Podręcznik przeznaczony do nauczania w zawodach: technik rolnik, technik hodowca koni, technik agrobiznesu, technik technologii żywności, technik weterynarii
17% rabatu
15,87 zł
19,01 zł
niedostępny
Technologia gastronomiczna z obsługą 1 FORMAT-AB
Autor:
Beata Mikuta
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarwstwa domowego.
20% rabatu
10,42 zł
13,00 zł
niedostępny
Produkcja ogrodnicza FORMAT-AB
Autor:
A. Świderska
G. Łukasiewicz
A. Gensler
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik dla szkół zasadniczych i liceów zawodowych kształcących w zawodzie ogrodnik.
17% rabatu
26,70 zł
32,00 zł
niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. agrobiznesu
Autor:
Barbara Arciszewska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. agrobiznesu
20% rabatu
19,25 zł
24,00 zł
niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.6 cz.2
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego
20% rabatu
20,86 zł
26,00 zł
niedostępny
Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
45% rabatu
20,90 zł
38,00 zł
niedostępny
Dokumentacja hotelowa. Ćw. dla zawodu tech. hotel.
Autor:
Beata Bodusz
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa.Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji h
20% rabatu
19,24 zł
24,00 zł
niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.12
Autor:
Krzysztof Jonaszek
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (cz
20% rabatu
20,86 zł
26,00 zł
niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.11
Autor:
Krzysztof Jonaszek
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (cz
24% rabatu
19,88 zł
26,00 zł
niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.15
Autor:
Elżbieta Żochowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy
26% rabatu
19,35 zł
26,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|