Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
ISBN:
9788389184368
EAN:
9788389184368
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
17.0x24.0 cm
język:
polski
liczba stron:
336
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
11% rabatu
52,55 zł
Cena detaliczna:
59,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,45 zł
Opis produktu
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.
Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|