Okładka książki Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

Wydawca: Format-AB
wysyłka: 48h
ISBN: 9788389184375
EAN: 9788389184375
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 300
rok wydania: 2012
(0) Sprawdź recenzje
7% rabatu
55,08 zł
Cena detaliczna: 
59,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,73

Opis produktu

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj