Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
                        Wydawca: 
                                    WSiP
                        
                     
                wysyłka: 48h 
                        
                            ISBN:
                            
9788302150388                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788302150388                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                        
                            podtytuł:
                            
Kwalifikacja T.15..2                            
                         
                        
                            format:
                            
242x170x9mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
216                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2015                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            13% rabatu 
                43,87 zł
                    Cena detaliczna:  
                        50,60 zł 
                    
                                DODAJ 
                                DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,87 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
             
            
        x 
         
                     
                     
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |