Kucharz małej gast - Podstawy rachunkowości WSiP
Autor:
Górska-Warsewicz Hanna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302094057
EAN:
9788302094057
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Zasadnicza Szkoła Zawodowa
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
Seria:
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
liczba stron:
268
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
17% rabatu
25,19 zł
Cena detaliczna:
30,30 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,16 zł
Opis produktu
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|