Kucharz małej gast - Podstawy rachunkowości WSiP
                            Autor:
                            
                                        Górska-Warsewicz Hanna
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    WSiP
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
9788302094057                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788302094057                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                        
                            podtytuł:
                            
Zasadnicza Szkoła Zawodowa                            
                         
                        
                            format:
                            
16.5x23.5cm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                        
                            Seria:
                            
                                            KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
268                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2010                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            17% rabatu 
                25,26 zł
                    Cena detaliczna:  
                        30,30 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,26 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |