Kominki Piece Piecyki
Autor:
Martensson Hans
Wydawca:
Arkady
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788321344362
EAN:
9788321344362
oprawa:
Twarda
format:
20.0x27.0cm
język:
polski
liczba stron:
96
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
37% rabatu
6,28 zł
Cena detaliczna:
9,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,26 zł
Opis produktu
Jesienią i zimą palę codziennie w ponadstuletnim kominku z trzema kanałami dymowymi i nowoczesnym wkładem żeliwnym, dzięki czemu część oddawanego bezpośrednią do otoczenia ciepła jest akumulowana w masywnej obudowie. W razie potrzeby pale również w znajdującym się na piętrze piecu kaflowym, który daje przyjemne ciepło i wyraźnie odciąża elektryczny grzejnik konwekcyjny. Podczas każdego sezonu grzewczego zużywam około 10m 3 drewna brzozowego. W czasie świąt Bożego tradycyjnie rozpalam w starym piecu chlebowym, w którym mieści się 12 dużych bochenków. Wypiekany w ten sposób chleb ma niepowtarzalny smak, jakiego nie da się uzyskać w piekarniku elektrycznym.
To opinia autora książki, Hansa Martenssona. A może i Ty, Czytelniku, dojdziesz do podobnych wniosków?
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|