Kuchnia Europy flexion PL laminat
Autor:
Redźko Beata i Jacek
Wydawca:
EXPRESSMAP POLSKA SP.Z O.O.
wysyłka: 3 - 5 dni
ISBN:
9788380463103
EAN:
9788380463103
oprawa:
oprawa: laminowana
format:
9,6x22 cm
liczba stron:
2
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
32% rabatu
13,55 zł
Cena detaliczna:
19,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,55 zł
Opis produktu
Słynne przepisy krajów Europy
Przystawki, obiady i desery Wspaniałe fotografie potraw Od orzeźwiającego hiszpańskiego gazpacho, przez słynną bułgarską sałatkę szopską, po sycącą grecką musakę. Daj się uwieść włoskiemu tiramisu, zasmakuj w portugalskich krokietach z dorsza, poczęstuj rodzinę chrupiącym gruzińskim chaczapuri. Zaproś przyjaciół na francuską tartę lotaryńską lub szwedzką zapiekankę o intrygującej nazwie Pokusa Janssona. Wybierz się w kulinarną podróż i odkryj najsłynniejsze potrawy Starego Kontynentu z nową publikacją ExpressMap Kuchnia Europy. Dzięki dwustronnej laminacji nie pobrudzi się ona podczas gotowania. Co więcej łatwo i wygodnie składa się do poręcznego formatu, więc nie zajmie wiele miejsca w kuchni. ExpressMap prezentuje nową laminowaną serię flexicon. Setki tematów, dziesiątki dziedzin i jeden wspólny mianownik praktyczność. Wygodne w użyciu, nieprzemakalne, lekkie i poręczne publikacje sprawdzą się w każdych warunkach: nad jeziorem, w górach i w kuchni. Do tego są wyjątkowo trwałe i odporne na zabrudzenia. Seria obejmuje tytuły, którymi zainteresują się zarówno dorośli, jak i młodsi czytelnicy. Rzetelna wiedza, unikatowe ciekawostki, kolorowe fotografie i rysunki pobudzające wyobraźnię publikacje flexicon są niezastąpione w domu i w terenie! x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|