Okładka książki Kultura bezpieczeństwa żywności w.3

Kultura bezpieczeństwa żywności w.3

Wydawca: CeDeWu
wysyłka: 48h
ISBN: 9788381025287
EAN: 9788381025287
oprawa: Miękka
podtytuł: Istota i narzędzia pomiaru
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 216
rok wydania: 2021
(0) Sprawdź recenzje
30% rabatu
42,28 zł
Cena detaliczna: 
60,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,43

Opis produktu

Najnowsze wydanie pierwszej w Polsce monografii zgłębiającej temat kultury bezpieczeństwa żywności, wzbogacone o liczne uzupełnienia dotyczące wpływu zagrożenia związanego z pandemią COVID-19 oraz zmianami klimatu. Dodatkowo uwzględnione zostały zaistniałe zmiany w prawie w dokumentach normatywnych. Książka jest przeznaczonego dla wszystkich zainteresowanych promowaniem i wdrażaniem metod, postaw oraz wartości niezbędnych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności. Wśród zaprezentowanych zagadnień: - postawy definicyjne i założenia ogólnej istoty bezpieczeństwa oraz bezpieczeństwa żywności - zjawisko food crime (przestępstwa wymierzone w żywność i łańcuch żywnościowy) - problematyka klimatu i kultury bezpieczeństwa żywności, w tym próba ujęcia zjawiska kultury sprawiedliwego traktowania (just culture) oraz sygnalizowania w dobrej wierze (whistleblowing) - czynniki oraz uwarunkowania sprzyjające tworzeniu kultury bezpieczeństwa żywności - narzędzia pozwalające określić, zmierzyć i ocenić dojrzałość poziomu kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji oraz wskazać na obszary wymagające doskonalenia - najnowsza literatura krajowa i zagraniczna dotycząca opisywanych kwestii.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj