Technologia gastronom. z towar. Gastronomia REA
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302147203
EAN:
9788302147203
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifkacja T.6
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
400
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
17% rabatu
38,55 zł
Cena detaliczna:
46,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,46 zł
Opis produktu
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Omawia również zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj oraz przetworów zbożowych. Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|