Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302140808
EAN:
9788302140808
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
332
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
39,37 zł
Cena detaliczna:
46,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,27 zł
Opis produktu
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz"".Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz"", uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|