Okładka książki Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP

Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302140808
EAN: 9788302140808
oprawa: oprawa: broszurowa
podtytuł: do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 332
rok wydania: 2013
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
15% rabatu
39,37 zł
Cena detaliczna: 
46,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,27

Opis produktu

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz"".Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz"", uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj