Okładka książki Technik żywienia i usług gastro. Kwal.HGT.02. cz.2

Technik żywienia i usług gastro. Kwal.HGT.02. cz.2

Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 978-83-02-18310-2
EAN: 9788302183102
oprawa: Miękka
format: 17.0x24.0cm
język: polski
liczba stron: 576
rok wydania: 2022
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
66,64 zł
Cena detaliczna: 
77,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,49

Opis produktu

Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Pozwala zapoznać się z cechami charakterystycznymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów. Liczne rysunki i zdjęcia ułatwiają zrozumienie omawianych treści. Publikacja obfituje w ciekawe przepisy. Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj