Technik żyw. i usług gastro.Kwal. HGT.02 cz.1 WSIP
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-02-18311-9
EAN:
9788302183119
oprawa:
Miękka
podtytuł:
HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych.
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
480
rok wydania:
2023
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
66,64 zł
Cena detaliczna:
77,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,49 zł
Opis produktu
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw. Podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności. Opisuje procesy przyrządzania dań z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz jaj i zbóż. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|