Okładka książki Wyposażenie tech. zakładów gastr. ZSZ REA-WSiP

Wyposażenie tech. zakładów gastr. ZSZ REA-WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302140778
EAN: 9788302140778
oprawa: Miękka
podtytuł: do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 248
rok wydania: 2013
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
17% rabatu
33,27 zł
Cena detaliczna: 
40,30 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,19

Opis produktu

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii"". Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj