Wyposażenie tech. zakładów gastr. ZSZ REA-WSiP
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302140778
EAN:
9788302140778
oprawa:
Miękka
podtytuł:
do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
248
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
17% rabatu
33,27 zł
Cena detaliczna:
40,30 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,19 zł
Opis produktu
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii"". Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|