Okładka książki Obsługa konsumenta ćw. REA

Obsługa konsumenta ćw. REA

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302147340
EAN: 9788302147340
oprawa: Miękka
podtytuł: Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12
format: 21,7x29,7 cm
język: polski
Seria: HOTELARSTWO
liczba stron: 192
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
28,93 zł
Cena detaliczna: 
52,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,93

Opis produktu

Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego. Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską. 
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj