Obsługa konsumenta ćw. REA
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302147340
EAN:
9788302147340
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12
format:
21,7x29,7 cm
język:
polski
Seria:
HOTELARSTWO
liczba stron:
192
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
28,93 zł
Cena detaliczna:
52,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,93 zł
Opis produktu
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego. Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|