Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Autor:
Joanna Duda
Sebastian Krzywda
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302219023
EAN:
9788302219023
oprawa:
Miękka
podtytuł:
branża gastronomiczna Technik żywienia i usług gastronomicznych
format:
17.0x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
296
rok wydania:
2024
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
43,18 zł
Cena detaliczna:
49,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,08 zł
Opis produktu
Zeszyt GASTROnomiczny został przygotowany z myślą o utrwalaniu i sprawdzaniu wiedzy. Zawiera zadania odwołujące się do doświadczeń z życia codziennego, pomaga opanować materiał na temat zasad żywienia, które powinny być stosowane na co dzień, ćwiczy również umiejętność obliczania wartości odżywczej.
Zeszyt GASTROnomiczny obfituje w różnorodne typy zadań – od typowych zadań testowych zamkniętych, poprzez zadania wyboru prawdy / fałszu, zadania uzupełniania treści, aż do zadań otwartych realizowanych pojedynczo, w parach lub grupach – dzięki czemu wspiera rozwój kompetencji w różnych obszarach, w tym umiejętności interpersonalnych i przygotowuje do egzaminu zawodowego.
Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie w formie krzyżówek, które ułatwiają efektywne zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.
Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, jednak polecamy połączyć go wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12. Kup podręcznik do kompletu Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1(Nowe okno).
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|