Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka
Autor:
Opracowanie zbiorowe
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-235-3785-4
EAN:
9788323537854
oprawa:
miękka
format:
205x145x15mm
język:
polski
liczba stron:
214
rok wydania:
2019
(0) Sprawdź recenzje
28% rabatu
22,20 zł
Cena detaliczna:
31,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,17 zł
Opis produktu
Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego, rolnego i żywnościowego. Autorzy poruszają kwestie: systemu urzędowej kontroli żywności w świetle wymogów prawa Unii Europejskiej, nadzoru nad bezpieczeństwem żywności i wzajemnych relacji pomiędzy inspekcjami realizującymi ten nadzór w Polsce, zarządzania publicznego w obszarze urzędowej kontroli żywności.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|