|   Zespół jelita nadwrażliwego. Porady lekarzy.. PZWL
                            Autor:
                            
                                        Mirosław Jarosz
                                        Jan Dzieniszewski
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    PZWL
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
9788320040456                            
                         
                            EAN:
                            
9788320040456                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            format:
                            
14.5x20.5cm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
104                            
                         
                            rok wydania:
                            
2019                            
                         (0) Sprawdź recenzje 16% rabatu32,68 zł Cena detaliczna:  39,00 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,68 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Powtarzające się, uporczywe dolegliwości ze strony przewodu pokarmowego, takie jak bóle brzucha, biegunki lub zaparcia, nie zawsze muszą być objawem groźnej choroby. Mogą one towarzyszyć schorzeniu zwanemu zespołem jelita nadwrażliwego lub jelitem drażliwym. W powstawaniu i leczeniu tego schorzenia znaczącą rolę odgrywają zarówno czynniki żywieniowe, jak i psychiczne. W tym poradniku Czytelnik znajdzie wskazówki, jak zmienić tryb życia oraz dietę, co jeść, a jakich potraw unikać, żeby złagodzić uciążliwe objawy. W książce zawarto praktyczne porady i zalecenia specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. Mogą z niej korzystać zarówno pacjenci, jak i lekarze podstawowej opieki zdrowotnej.
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |