200 rad dla skiperów
Autor:
Cunliffe Tom
Wydawca:
Nautica
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-943159-1-7
EAN:
9788394315917
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
format:
220x120x10mm
język:
polski
Seria:
NAUTICA EKSPERT
liczba stron:
112
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
39,27 zł
Cena detaliczna:
45,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,22 zł
Opis produktu
200 rad dla skiperów. Jak błyskawicznie poszerzyć wiedzę żeglarską to zestaw krótkich instrukcji, w syntetycznej formie przedstawiający najważniejsze zagadnienia żeglarskie. Kieszonkowy format sprawia, że podręcznik jest wygodny do używania na pokładzie i może być źródłem błyskawicznej pomocy w trudnych sytuacjach. Porusza zagadnienia związane z nawigacją, bezpieczeństwem, pogodą, sterowaniem łodzią, żaglami i olinowaniem. Wskazówki są ilustrowane zdjęciami i infografikami Książka jest adresowana do tych wszystkich, którzy pływają po morzu i prowadzą samodzielnie jachty. Pomaga odświeżyć wiedzę lub daje możliwość zaczerpnięcia jej za sprawdzonego źródła. Tom Cunliffe to ekspert żeglarski z ponad 50-letnim doświadczeniem – zaczął pływać z ojcem już jako nastolatek. Młodzieńcza pasja przerodziła się w profesję – Tom pływał jako bosman na statkach handlowych i prowadził jako skipper rejsy na luksusowych jachtach turystycznych. Od 35 lat uczy żeglarstwa, jest instruktorem i egzaminatorem Royal Yachting Association na kapitańskie stopnie żeglarskie. Ma na koncie liczne rejsy transatlantyckie. Jest autorem wielu książek, publikacji i filmów, od lat ma własną stałą rubrykę w kultowym magazynie żeglarskim „Yachting Monthly”. Jest także zapalonym motocyklistą. Książka została włączona przez Międzynarodową Federację Szkół Żeglarskich (ISSA) do programu szkoleniowego. Będzie polecana wszystkim zrzeszonym w federacji szkołom.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|