Analiza techniczna w przemyśle spożywczym
Autor:
Drzazga Bohdan145
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
EAN:
9788302066658
oprawa:
miękka
format:
205x145mm
rok wydania:
1999
(0) Sprawdź recenzje
20% rabatu
46,50 zł
Cena detaliczna:
57,80 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,50 zł
Opis produktu
W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano również ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|