Ekologiczna apteczka warzywna cz.3
Wydawca:
Gaj
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788363537036
EAN:
9788363537036
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
14,5x20,5 cm
liczba stron:
80
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
8,96 zł
Cena detaliczna:
14,83 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,93 zł
Opis produktu
Uważamy, że najlepiej aby warzywa pochodziły z upraw ekologicznych. Dlaczego i czym różnią się one od tych dostępnych w powszechnej sprzedaży? Jak przyrządzić topinambur? Czym jest czarna rzepa? Czy brukselka może pomóc włosom a szczypiorek przy osłabieniu? Odpowiedzi na te i wiele innych pytań, znajdziecie drodzy Czytelnicy w tym poradniku. - Autorzy
W 3 części Ekologicznej Apteczki Warzywnej przedstawiamy proste i sprawdzone sposoby na to jak wykorzystać warzywa (także te mniej znane jak topinambur, czarna rzepa czy jarmuż) przygotowując kuracje profilaktyczne, smaczne posiłki a także domowe, naturalne kosmetyki.
Poradnik napisali i zredagowali wspólnie: Zbigniew Przybylak (pomysłodawca serii, autor Ekologicznego Poradnika Księżycowego), Krzysztof Kamiński (redaktor naczelny czasopisma Porady na Zdrowie) oraz Karol Przybylak (Biokurier.pl)
Ekologiczna Apteczka Warzywna, cz. III to:
- ponad 200 porad i przepisów na kuracje, dania i kosmetyki naturalne
- informacje o tym, na co zwracać uwagę kupując warzywa
- prezentacja walorów zdrowotnych warzyw
- sposoby na warzywne menu dla dzieci
- informacje na temat sezonowości
Omówione warzywa to:
BROKUŁ - BRUKSELKA - JARMUŻ - SZPINAK - TOPINAMBUR - KALAFIOR - RZEPA - RZODKIEWKA - SZCZYPIOREK - CZARNA RZEPA
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|