Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788389184764
EAN:
9788389184764
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
17,6x25 cm
język:
polski
liczba stron:
322
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
28,92 zł
Cena detaliczna:
33,80 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,47 zł
Opis produktu
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
(PDG). Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej
(KPS). Kompetencje personalne i społeczne
(OMZ). Organizacja pracy małych zespołów
Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, opracowaną na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach, oraz uwzględnia stan prawny z lutego 2016 r.
Niniejszy podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy, tak by uczeń zdobył umiejętności niezbędne do prowadzenia działalności gospodarczej w gastronomii. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazującymi na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania. Polecamy tę publikację nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w gastronomii.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|