Format-ABDokumentacja hotelowa. Ćw. dla zawodu tech. hotel.
Autor:
Beata Bodusz
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa.Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji h
20% rabatu
19,26 zł
24,00 zł
niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.12
Autor:
Krzysztof Jonaszek
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (cz
14% rabatu
22,24 zł
26,00 zł
niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.11
Autor:
Krzysztof Jonaszek
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (cz
14% rabatu
22,24 zł
26,00 zł
niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.15
Autor:
Elżbieta Żochowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy
20% rabatu
19,26 zł
24,00 zł
niedostępny
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.6
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. ""Sporządzanie potraw i napojów""Zbiór przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań
20% rabatu
19,26 zł
24,00 zł
niedostępny
Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy T.2 FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
45% rabatu
21,45 zł
39,00 zł
niedostępny
Obsługa turystyczna cz.I Organizacja imprez... T.1
Autor:
A. Swastek
D. Sydorko-Raszewska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
20% rabatu
28,01 zł
34,90 zł
niedostępny
Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy T.1 FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
20% rabatu
28,08 zł
35,00 zł
niedostępny
Podrecznik przeznaczony do nauki zawodów: technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik agrobiznesu, technik ekonomista, technik hotelarstwa, technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszc
20% rabatu
17,66 zł
22,00 zł
niedostępny
Przedsiębiorstwo gastronomiczne FORMAT-AB
Autor:
Anna Grontkowska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Bogdan Klepacki
20% rabatu
25,68 zł
31,99 zł
niedostępny
Podręcznik przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego
20% rabatu
20,88 zł
26,00 zł
niedostępny
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik hotelarstwa-kelner-kucharz
20% rabatu
14,45 zł
18,00 zł
niedostępny
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.
20% rabatu
22,48 zł
28,00 zł
niedostępny
Ekonomika i organizacja w gastronomii FORMAT-AB
Autor:
Anna Grontkowska
Bogdan Klepacki
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej, dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 35/2008.
20% rabatu
22,48 zł
28,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|