Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
ISBN:
9788389184351
EAN:
9788389184351
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
14.8×21.0 cm
język:
polski
liczba stron:
360
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
11% rabatu
52,55 zł
Cena detaliczna:
59,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,45 zł
Opis produktu
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|