Okładka książki Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii

Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii

Wydawca: Format-AB
wysyłka: 3 - 5 dni
ISBN: 9788389184351
EAN: 9788389184351
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 14.8×21.0 cm
język: polski
liczba stron: 360
rok wydania: 2010
(0) Sprawdź recenzje
65,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj