Ławniczak DanutaUsługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
13% rabatu
57,04 zł
65,90 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćw
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćw
13% rabatu
56,96 zł
65,80 zł
Dodaj
do koszyka
REA - Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Ze
13% rabatu
45,53 zł
52,60 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2
Autor:
Ławniczak Danuta
Szajna Renata
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych
13% rabatu
57,82 zł
66,80 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa klientów Podr. Prow. sprzedaży T.3 REA
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Omawia szczegółowo metody prowadzenia sprzedaży. D
13% rabatu
43,80 zł
50,60 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umieję
13% rabatu
57,82 zł
66,80 zł
Dodaj
do koszyka Obsługiwanie gości. Ćwiczenia cz.1 REA
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Część 1 i 2, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Ćwicz
13% rabatu
43,80 zł
50,60 zł
Dodaj
do koszyka Usługi gastronomiczne Kw.T.15.3 podr.Technik żywienia i usług gastronom.WSIP
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
wysyłka: niedostępny
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące dz
45% rabatu
28,05 zł
51,00 zł
niedostępny
REA - Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik d
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
REA - Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik d
35% rabatu
42,49 zł
65,00 zł
niedostępny
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach ,,kelner"" i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsł
15% rabatu
34,55 zł
40,80 zł
niedostępny
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach ,,kelner"" i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsł
15% rabatu
35,47 zł
41,90 zł
niedostępny
Tropiciele. Czterolatek BOX WSiP
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Komplet materiałów dla czterolatków do nauki i zabawy w przedszkolu:Karty pracy (cz. 1 i 2)Karty przygotowują dziecko do czytania, pisania i liczenia, rozwijają umiejętność logicznego myślenia, kształcą motorykę, słuch fonematyczny, spostrz
18% rabatu
87,06 zł
106,63 zł
niedostępny
Obsługiwanie gości. Ćwiczenia cz.2 REA
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Część 1 i 2, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji 9.2 (Obsługiwanie gości). Ćwiczen
36% rabatu
25,87 zł
40,50 zł
niedostępny
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i
2% rabatu
42,03 zł
43,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|