|   Obsługiwanie gości. Ćwiczenia cz.1 REA
                            Autor:
                            
                                        Szajna Renata
                                        Ławniczak Danuta
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    WSiP
                        
                     wysyłka: 48h 
                            ISBN:
                            
9788302147241                            
                         
                            EAN:
                            
9788302147241                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            podtytuł:
                            
Kelner kwalifikacja T.9                            
                         
                            format:
                            
295x205x8mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
136                            
                         
                            rok wydania:
                            
2014                            
                         (0) Sprawdź recenzje 13% rabatu45,60 zł Cena detaliczna:  52,60 zł 
                                DODAJ DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,60 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Część 1 i 2, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady bezpieczeństwa, wymagania wobec kelnera, wyposażenie i wystrój zakładu gastronomicznego, aranżacja sal dla gości, karty menu oraz zasady obsługiwanie gości. Zadania zostały uzupełnione licznymi rysunkami i zdjęciami.
             x         
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |