REA - Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik d
Autor:
Szajna Renata
Ławniczak Danuta
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302150395
EAN:
9788302150395
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Kwalifikacja T.15.3. Technikum
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
496
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
42,43 zł
Cena detaliczna:
65,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,36 zł
Opis produktu
REA - Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik d
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|