|   Obsługa gości 1 (konsumentów) REA-WSiP
                        Wydawca: 
                                    WSiP
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
9788302140853                            
                         
                            EAN:
                            
9788302140853                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            podtytuł:
                            
Technikum, szkoła policealna                            
                         
                            format:
                            
19.0x25.0cm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
246                            
                         
                            rok wydania:
                            
2013                            
                         (0) Sprawdź recenzje 15% rabatu35,53 zł Cena detaliczna:  41,90 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,53 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach ,,kelner"" i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach ,,kelner"" i ,,technik organizacji usług gastronomicznych"".Treść wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi.Część 1. zawiera wiedzę z zakresu:- podziału, zasad funkcjonowania oraz wyposażenia zakładów gastronomicznych,- wizerunku pracownika obsługi,- postaw wobec gości,- zasad opracowywania kart menu,- technik przenoszenia i pielęgnacji zastawy stołowej,- zasad i metod obsługi gości,- kolejności oraz technik podawania potraw i napojów.
             x     
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |