Obsługa gości 2 (konsumentów) REA-WSiP
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302140860
EAN:
9788302140860
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna
format:
19.0x25.0cm
język:
polski
liczba stron:
194
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
34,50 zł
Cena detaliczna:
40,80 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,46 zł
Opis produktu
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach ,,kelner"" i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach ,,kelner"" i ,,technik organizacji usług gastronomicznych"".Treść wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi.Część 2. zawiera wiedzę z zakresu:- organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych (room-service),- technik podawania potraw kuchni różnych narodów,- serwisu specjalnego i przygotowania nakryć specjalnych,- planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych,- systemów rozliczeń kelnerskich,- elementów protokołu dyplomatycznego,- rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy,- organizacji baru i pracy barmana.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|