Okładka książki Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2

Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 978-83-02-14735-7
EAN: 9788302147357
oprawa: Miękka
podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 280
rok wydania: 2021
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
57,82 zł
Cena detaliczna: 
66,80 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,75

Opis produktu

Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych, organizacji przyjęć. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj