Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2
Autor:
Ławniczak Danuta
Szajna Renata
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-02-14735-7
EAN:
9788302147357
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
280
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
57,82 zł
Cena detaliczna:
66,80 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,75 zł
Opis produktu
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|