|   Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2
                            Autor:
                            
                                        Ławniczak Danuta
                                        Szajna Renata
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    WSiP
                        
                     wysyłka: 48h 
                            ISBN:
                            
978-83-02-14735-7                            
                         
                            EAN:
                            
9788302147357                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            podtytuł:
                            
Szkoła ponadgimnazjalna                            
                         
                            format:
                            
241x170x10mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
280                            
                         
                            rok wydania:
                            
2021                            
                         (0) Sprawdź recenzje 13% rabatu60,60 zł Cena detaliczna:  69,90 zł 
                                DODAJ DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,60 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
    sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
    zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
    serwisu specjalnego,
    sztuki barmańskiej,
    obsługi gości hotelowych,
    organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
             x       
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |