Żywienie w chorobach serca
Autor:
Zofia Wieczorek-Chełmińska
Wydawca:
PZWL
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788320044997
EAN:
978832004499720
oprawa:
Miękka
format:
20.5x14.4cm
język:
polski
liczba stron:
224
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
16% rabatu
40,94 zł
Cena detaliczna:
49,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,89 zł
Opis produktu
Cały cywilizowany świat już dawno wie, że nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy, ograniczenie błonnika i witamin prowadzą do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca i zakrzepicy krwi. A my?
My przodujemy w statystyce umieralności na choroby krążenia i nowotwory.
Każdy moment jest dobry, aby podjąć decyzję, że chcemy żyć zdrowiej, a więc dłużej! A na to jest jedna rada: zmienić radykalnie sposób żywienia. I nie chodzi tu wcale o to, aby się głodzić i męczyć wymyślnymi dietami. Po prostu trzeba jeść inaczej. W tej książce dajemy wam gotową "receptę".
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|